Carta de sostenibilitat
Els diferents cacaus provenen d’agricultura sostenible
Minimitzem intermediaris col·laborant amb cooperatives i comunitats locals productores de cacau.
Xocolata de qualitat de cacaus seleccionats pel seu aroma, traçabilitat, sostenibilitat, ètica i valor social.
L’embolcall de la nostra xocolata és biodegradable i compostable.
Tenim aquests, no en tenim d’altres
Cacau pastisseria és la història compartida del dolç, el salat i la xocolata entre nosaltres.
El nostre compromís és amb l’artesania, el comerç de proximitat(per un barri vell d’Olot viu i combatiu) i la sobirania alimentària.
Creiem fermament que som el que mengem i que s’ha de potenciar un model de consum conscient, proper i crític.
Artesania o barbàrie com a principi.
Al Cacau només trobareu productes elaborats per nosaltres mateixes o altres productores que com nosaltres apostem per un canvi de paradigma i de relacions.
Som de les que ens ho passem bé fent el que fem.
Estem xalats i la xocolata ens apassiona.
Que quan no són mones, són torrons.
I que si hi ha gelats, no hi ha bombons.
I que sense vosaltres tot això no seria possible.
Les que aposteu per nosaltres (podria ser que també estiguéssiu una mica xalades).
Les que ens busqueu i ens trobeu: sapigueu que no aneu pà bé.
Doncs això,
salut i xocolata.
PD: tot el que ha anat passant ha sigut culpa vostra.
#oficiambdesfici
#cacauomortvencerem
#quincacau
#artesaniaobarbàrie
#cacauteca
#cacaulot
“Tot està per fer i tot és possible”
Miquel Martí i Pol